Goran Katić
CEO / fotograf

Goran je fotograf još iz doba filmova od 36 snimaka ili kad su se fotoprojekti odrađivali sa Mamiyom i Hassebladom.

Završio je Obrtničku školu u Zagrebu za smjer fotograf, ali je posao naučio asistirajući Mari Milin, Sandri Vitaljić i Dagu Oršiću, najpoznatijim hrvatskim modnim i reklamnim fotografima.

Od 2008. godine radi samostalno i do sada je odradio stotine evenata, reklama, konferencija, kao i svih ostalih događaja. Osim toga, surađuje s vodećim hrvatskim i slovenskim marketinškim agencijama.

Projekti koji se moraju posebno izdvojiti:

  • Foto Video Show – organizator sajma foto i video opreme i dodataka, nekada poznatog pod imenom Fotosajam. Prvi sajam je održan daleke 2007. godine, a održava se i danas. Više informacija o Foto Video Showu je na linku.
  • Knjiga “Studijska fotografija u praksi” – autor prve knjige u Hrvatskoj o studijskoj fotografiji, a iz tiska je izišla 2022. godine.
  • Foto radionice – kako je završio projekt knjige, tako je počeo projekt foto radionica o studijskoj fotografiji.

Od 2022. možete ga vidjeti u Fotosvijet Studiju na zagrebačkoj Trešnjevci.

Teško je biti one man band, pa surađujemo s odličnim ljudima.
Jedan od njih je i Max Hozić – mada je u ulozi snimatelja relativno kratko, odlično se snašao u tome, čime dokazuje veliki opus glazbenih spotova i promo videa – ukratko svega gdje je uključena glazba i slika.

Max Hozić
Snimatelj

KLIJENTI

Pfizer, A-derma, Elancy, Orbico, Lolilou odjeća, Pliva/Teva, Strabag, Youinted, Spar, Merla, Samsung, Pedigree, TBWA, AVZO, MARS, Holcim, Michellin, Storm, MSAN grupa, TUV, Telektra, JUB, ZagrebTower, Vivax, MS Energy, Vichy, HeliSpace Centar, Telektra, Hospira, Maus Maky, Grohe, Fjallhaven