Profesionalne fotografske usluge

Pogledajte ponudu

Fotografske usluge

Fotografiranje evenata

Fotografiramo svaki vaš važan događaj poput konferencije, prezentacije, eventa i kongresa, da bude dokumentirana s vrhunskom kvalitetom i pažnjom prema detaljima.
Kvalitetne fotografije ne samo da pružaju vizualni uvid u atmosferu i sadržaj događaja, već i služe kao snažan alat za dokumentiranje bitnih postignuća u vašem poslovanju.

Fotografiranje portreta

Razumijemo važnost profesionalnih portreta u poslovnom svijetu, stoga naš studio pruža vrhunsku uslugu fotografiranja portreta koja ne samo da ističe vašu osobnost i karakter, već i odražava vaš profesionalizam i pouzdanost.
Uz mogućnost korištenja vrhunski opremljenog studija, možemo ponuditi i fotografiranje na lokaciji (u vašem uredu, radnoj lokaciji…).

Korporativna fotografija

Morate osvježiti vaš portfolio ili se predstaviti putem promotivnog kataloga ili godišnjeg izvješća?
U svijetu poslovanja bitni su kvalitetni poslovni portreti, radni procesi, kao i procesi sigurnosti na radu.
Kada radimo na vašoj lokaciji, vi birate vrijeme koje vam najviše odgovara, a da vam pritom ne ometamo poslovni ili proizvodni proces.
Povjerenje u dosadašnjim projektima dale su nam tvrtke i organizacije poput TTT, Teva/Pliva, Mars, Adidas, Msan, kao i marketinške agencije Komm, TBWA, Digitel, Are You Digital

Reklamna fotografija

Kada je riječ o stvaranju snažne i nezaboravne marke, vizualna prezentacija igra ključnu ulogu. U današnjem digitalnom dobu, gdje se konkurencija neprestano povećava, isticanje iz mase je od vitalne važnosti.
Do sada smo radili s velikim tvrtkama kao što su Msan, Tvornica Tekstila Trgovišće, CoinSloot, iCandy, Vrata Adriatico, kao i mnoge druge.

Fotografiranje proizvoda

Imate sjajan proizvod, ali vam nedostaju kvalitetne fotografije koje će predstaviti vaš proizvod?
Tu smo da vam pomognemo! Nudimo profesionalne usluge fotografiranja proizvoda.
Dosadašnji klijenti koji su nam dali povjerenje su Konzum, Interspar, Msan, Maus Maky naočale, Lolilou, Ergobaby, kao i mnoge druge.

Fotografiranje interijera

Sve veća ponuda nekretnina zahtjeva što bolje predstavljanje, a upravo jedna od prvih stvari koje zapazimo je dobra fotografija. Bez obzira je li riječ o poslovnom prostoru, proizvodnim  pogonima, laboratorijima ili  apartmanima, stanovima, vilama, i svim ostalim prostorima, tu smo da napravimo najbolje fotografije ili video.
Fovis Studio se može pohvaliti i bogatim portfolijom s lokacija diljem Hrvatske, a radili smo s tvrtkama Oleum Flex, Tuv NORD, Holcim, Teva/Pliva, Telektra, ZagrebTower kao i mnoge druge.